iPhone sahipleri için büyük gün! – Apple ne anlatacak? #WWDC24

NO IMAGE

Apple’ın yeni ürünlerini tanıtmak için her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Worldwide Developer Conference (WWDC) 2024 için geri sayım başladı. Yapay zeka alanında büyük yenilikler beklenen WWDC 2024’ten ne bekliyoruz?

Sihirli Elma kanalımız: @Sihirlielma

iPhone sahipleri için büyük gün!

Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 güncellemeleriyle birlikte önemli yenilikler sunuyor. Bu güncellemelerle RCS mesajlaşma desteği getiriliyor, böylece SMS’in yerini alacak bu özellik sayesinde Android cihazlarla okundu ve reaksiyon ekleme desteği sağlanacak. Ayrıca, Apple Haritalar’da özel rotalar, Notlar uygulamasında ses kaydı ve daha özelleştirilebilir bir ana ekran gibi yeni özellikler bekleniyor.

iOS 18’in Yapay Zeka Özellikleri

iOS 18 güncellemesi, yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Apple Music, OpenAI araçlarını kullanarak yapay zeka tarafından oluşturulan çalma listeleri sunabilir. Yerel Apple uygulamaları da bu yapay zeka işlevlerinden faydalanabilir.

Yapay Zekalı Siri

iOS 18’in bir parçası olarak, Siri’nin çok daha gelişmiş bir yapay zekaya kavuşması bekleniyor. Apple’ın OpenAI ile anlaştığı ve Siri altyapısında ChatGPT sunacağı belirtiliyor. Bu sayede Siri’nin çok daha iyi yanıtlar verebileceği, transkripsiyon yapabileceği ve fotoğraf düzenleme gibi görevleri gerçekleştirebileceği düşünülüyor.

macOS 15 Yenilikleri

Apple, iOS’te yer vereceği bazı yenilikleri macOS 15 ile de sunabilir. Ayarlar bölümünde Genel sekmesinin yükseltilmesi ve Ses ile Bildirim seçeneklerinin aşağıya çekilmesi mümkün görünüyor. Siri simgesi de tek renkli bir sembol olarak yeniden tasarlanabilir.

Donanım Yenilikleri

Donanım tarafında ise iPhone veya Watch beklenmiyor. Ancak, Apple’ın Mac’lerin M3 veya M4 versiyonlarını duyurabileceği düşünülüyor. USB-C destekli AirPods Max ve yenilenmiş Apple TV de bekleniyor. Vision Pro’nun ise ABD dışındaki yeni pazarlara açılabileceği belirtiliyor.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: bit.ly/SDNKatil

Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: bit.ly/SDNDiscordYouTube

Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ

Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
►► goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Instagram ►► goo.gl/r4AJDv
Facebook ►► goo.gl/k1D1JL
Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws
SDN Forum ►► bit.ly/2AQ2DR7

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.

iPhoneカテゴリの最新記事