Eskiden Hayalini Kurabiliyorduk: iPhone 15 Nasıl Olacak ve Kaça Satılacak?

NO IMAGE

Katılmak İçin: bit.ly/cgdsytkatil
Instagram: www.instagram.com/cagdasisil/
Twitch: www.twitch.tv/cagdasisil
Discord: discord.gg/R6Z3Ed6
Mobil Kanca Youtube Kanalı için: bit.ly/3oZkRTI

Selamlar, adım Çağdaş. Bundan daha öncesinde uzunca yıllar Webtekno Youtube kanalında çalıştım. Eğer bir şeyler tanıdık geliyorsa bunun nedeni bu. Şimdiler de ise kendi kanalımda teknoloji ve bilim ile alakalı içerikler üretmeye çalışıyorum. Dönem dönem klasik ürün incelemeleri de gelebilir tabiki de.

Kanalıma abone olmayı unutmayın 🙂

Eskiden Hayalini Kurabiliyorduk: iPhone 15 Nasıl Olacak ve Kaça Satılacak?

iPhone 15 Pro Max Nasıl Olacak?

Merhaba sevgili arkadaşlar kanalımın yeni bir videosuna daha hoşgeldiniz. Bu videoda hep birlikte fiyatları dolayısıyla normal vatandaşın radarından tamamen çıkan iPhone serisinin 15.si nasıl olacak onunla ilgili tahminlerde bulunacağız.

Hemen başlıyorum. Bence Apple, normalde iPhone 13S Pro olan ama piyasaya iPhone 14 diye sürdüğü telefonun gerçeğini 15. seride duyuracak. Şimdi ne demek istedim ben?

Yani arkadaşlar bence düz iPhone 14 modelleri 14 filan değil çünkü. Hadi maksimum iPhone 13S pro olsunlar. 14 Pro modelleri harbiden 14 ona bi lafım yok. Velhasıl kelam iki modeli birbirinden ayıran en temel özellik olan dinamik ada bu sene düz 15’lerle gelecek en önemli şey.

Yani çentiğe resmen veda ediyoruz yerine dinamik adaya hoşgeldin diyoruz. Bu bu arada bence kesin ötesi kesin. Aha buraya yazıyorum.

Peki o zaman 15 serisinde Pro modelleri ayırıcı özellik ne olacak?

Şimdi 14 serisinde Pro ile düzü dinamik ada ayırıyordu. E şimdi dinamik ada tüm modellere geleceğine göre Pro modeli ayırıcı özellik ne olacak?

Güçlü bir iddiaya göre ses ve güç tuşları Pro modellerde dokunmatik olabilirler. Bu iddia Apple analisti Ming-Chi diye birine ait. Söylediğine göre bu iPhone 7’lerden bildiğimiz fiziksel olarak basılmayan fakat dokunmaya tepki vererek titreyen parmak izi okuyucu vardı ya tıpkı onun gibi olacak diyor. Yani bu aynı zamanda şu demek Apple, bunu sağlayabilmek için telefon sağ ve sol kısmına taptic engine eklemek zorunda kalacak demektir.
……

iPhoneカテゴリの最新記事