NO IMAGE

🚨🛒Airpods Pro fiyat için tıklayın➡️https://app.hps.im/d7ct/7gxv91lt
🚨🛒Sony WF-1000XM4 fiyatı için tıklayın➡️https://app.hps.im/d7ct/bgagqnsu

🚨Telegram Grubuma beklerim: t.me/merttgundogdu 🚨
🚨🚨👍Abone ol & Destek ol 👍🚨🚨 goo.gl/FUtua1

⚠️MUTLAKA GÖZ ATIN ⚠️
🚨🎧Sony WH-1000XM4 ANC İncelemesi➡️ youtu.be/69IdXUdav_c
🚨🎧Sony WF-1000XM4 ANC İncelemesi➡️ youtu.be/HQE-eJh94Rc
🚨🎧Sony Linkbuds İncelemesi➡️ youtu.be/_OZbIyAUvvg
🚨🎧Hangi Kulaklığı Almalıyım? – Kulaklık Kılavuzu➡️https://youtu.be/t8pmyc3hWZE
🚨🎧Kulaklık Almadan Önce MUTLAKA İzleyin! ➡️https://youtu.be/LcBeYgh4Axk

Apple AirPods Pro 2 Nesil İncelemesi
Apple, AirPods Pro 2 modelini tanıttı. AirPods Pro 2 alınır mı? AirPods Pro 2 ses perfomansı nasıl? AirPods Pro 2’nin özellikleri neler?

Apple AirPods Pro 2 Tasarım
Bir önceki seri ile benzer şekilde parlak beyaz rengiyle geliyor. AirPods Pro 2’yi kaybettiğiniz zaman altında bulunan hoparlörler sayesinde Find My uygulaması aracılığıyla uyarı sesi çıkarmasını sağlayarak bulabiliyoruz. Aynı zamanda pili azaldığı zaman da sesli uyarıda bulunuyor. Kutunun yan kısmında ise taşıma ipi için bir alan mevcut.

Apple AirPods Pro 2 Teknik Özellikler
Önceki seride sadece H1 chipseti mevcutken, yeni seride H2 chipseti bulunuyor, şarj kutusunda ise U1 chipseti ile geliyor. IPX4 sertifikasına sahip olan AirPods Pro 2, su sıçramalarına karşı dayanıklı. AirPods Pro 2, dedikoduların aksine yine klasik tasarım diliyle piyasaya çıkmış olsa da, kulaklıkların üzerinde artık bir deri algılama sensörü bulunuyor. Bu sensör, kulaklığı masaya koyduğunuzda bunu algılayarak, ANC’yi devre dışı bırakıyor ve müziği durduruyor, böylelikle pil optimizasyonu sağlıyor. Bir diğer yenilik ise, artık ses açma ve kısma işlemlerini kulaklık üzerinde parmağımızı kaydırarak yapabiliyoruz.

AirPods Pro 2, Bluetooth 5.3 teknolojisini bizlere sunuyor. Ayrıca SBC ve AAC kodeklerini de destekliyor. Fakat Android cihazlarda sadece AAC kodek desteği mevcut. AirPods Pro 2’nin şarj kutusu lightning ile şarj oluyor. Arkasında klasik tuş mevcut, aynı zamanda Magsafe ve kablosuz şarj imkanını da bizlere sunuyor. Bunların yanında Audio Sharing uygulaması aracılığıyla farklı bir Apple kulaklığa şarkı gönderilebiliyorsunuz.

Apple AirPods Pro 2 Ergonomi Ve Kullanım
Kulakçıkların tam oturup oturmadığını uygulama üzerinden test edebiliyorsunuz ancak sadece ios işletim sisteminde çalışıyor, android işletim sisteminde bu testi yapmak mümkün değil. Android kullanıcısı olarak bu kulaklığı alırsanız sadece standart olarak kullanabiliyorsunuz çünkü uygulama indirip detayları değiştirmek mümkün değil. O yüzden android kullanıcılarının almasını önermiyorum.

Kullanım
1 Tıklama: Durdur/Başlat/Çağrıyı Kabul Et.
2 Tıklama: Sonraki Şarkı.
3 Tıklama: Önceki Şarkı.
Tıkla ve Basılı Tut: ANC Ayarları/Adaptif Şeffaflık Modu
Yukarı Aşağı Kaydır: Ses Yükseltme/Ses Alçaltma
Otomatik durdur başlat mevcut.

Apple AirPods Pro 2 Ses Performansı
AirPods Pro 2’de dahili ekolayzer ayarı bulunmuyor fakat kendi içerisinde H2 chipsetten gücünü alarak sürekli aktif olarak çalışan bir adaptif ekolayzer mevcut. Kurulumu yaparken kişiye özel uzamsal ses ayarını da yapıyorsunuz, yüzünüzü ve kulaklarınızı ayrı ayrı taratarak size özel bir ses deneyimi sunmasını sağlıyorsunuz. Bu özellik Sony 360 Relality Audio’ya çok benziyor. Ayrıca bu özellik, Facetime konuşmalarında ve özel olarak kayıt edilen içeriklerde kullanılabiliyor. ANC ise 20 – 30 dB civarındaki dış sesleri yok edebiliyor.

Apple AirPods Pro 2 Pil Performansı
AirPods Pro 2, kablosuz şarj, Magsafe, Apple watch şarj kablosu veya lightgning kablo ile şarj oluyor. ANC açıkken Apple’ın verilerine göre 6 saat olduğu söylense de, 5 saat 45 dakika pil performansı mevcut.

Apple AirPods Pro 2 Kutu İçeriği
Ürünün kendisi, Type-C’den Lightning’e şarj kablosu, Xs – S – M ve L olmak üzere 4 boy kulakçık silikonu kutu içeriği olarak bizleri karşılıyor.

✅Giriş 0:00
✅Kutu İçeriği 0:13
✅Kapalı Alan Mikrofon Testi 0:25
✅Açık Alan Mikrofon Testi 1:01
✅Ses Performansı 1:42
✅ANC 3:22
✅Uzamsal Ses 5:27
✅Gövde 6:15
✅Ergonomi 8:52
✅Kullanım 9:57
✅ Pil 10:15
✅Uygulama 10:48
✅Uyumluluk 12:05
✅Kimler Almalı 13:13

#apple #airpodspro

📸Video Çekim Ekipmanlarım: Sony ZV-E10 + 16-50mm

Ben Mert Gündoğdu, Youtube kanalında teknolojik ürünleri detaylı bir şekilde inceliyor ve siz takipçilerime en yalın ve akıcı şekilde anlatmayı hedefliyorum. Bunun doğrultusunda aklınıza takılabilecek potansiyel soruları çıkarıp videolarımı bu konular üzerine kurguluyorum.

Airpodsカテゴリの最新記事