95% от вас ще ХАРЕСАТ този лаптоп – Apple MacBook Air 2022 M2

NO IMAGE

Най-накрая мога да споделя впечатленията си от новата машина на Apple – MacBook Air 2022, който идва с M2 чип и куп изненади. 🔥 Защо обаче 5% от хората няма да го харесат? Разберете от новото видео.

💻 Вижте новите модели на Apple MacBook Air M2: bit.ly/3dZJm3E

Може да използвате моите промокодове за отстъпка в Ozone или Ардес, ето ги тук:

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод “Clash10” и 3% от техника с “Clash10PC” – ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 3% отстъпка от всичко в Ардес с промокод “TheClashers” – bit.ly/2JTtdNo

Така освен намаление на продуктите, помагате много и на канала, за което ви благодаря! ❤️ Книгите ми може да откриете тук:

📚 Поръчай “50 Невероятни ЗАГАДКИ” тук: bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай “Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА” тук: bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: ozn.bg/2OMkauI​

Днес ще си говорим за новия #apple Macbook Air с М2 чип. Това е най-лекият и компактен лаптоп на Апъл, така че размерът е на фокус. Забелязах обаче, че новият модел малко е… малко напълнял… Нямаме го това острие в долната част и вече се доближава доста до про моделите особено 14 инчовия. Все още е супер лек – само килограм 250 грама, благодарение на алуминиево шаси с дебелина от 11 мм, но някак си ми се вижда по едър от еърите, до момента.

Предлага се в 4 цвята – сребърен, старлайт, който е леко златист, спейс грей и новият миднайт. Абсолютно целия интернет омрънка света за новия черен цвят, който след няколко дни се покрива с отпечатъци, които трудно се изтриват и карат лаптопа да изглежда състарен, за това заложих на сигурното – спейс грей. Отстрани имаме два USB-C порта и новия Magsafe 3 порт за зареждане, който е магнитен. Кабелът е плетен и е в същия цвят, което е готино. Магсейф е добре дошъл, защото до момента за да го включите към тока се заемаше едното USB-C оставайки ви с един порт за аксесоари. От другата страна има жак за слушалки, добре е дошъл. Искаше ми е да има и SD Card reader, ама няма пълно щастие. Нямаме активно охлаждане, демек няма вентилатори и спокойно може да си го оставяте на спалнята без да се притеснявате, че трябва да диша за да не загрее.

В началото казах, че този #macbook е перфектен за 95% от вас и това ме навежда на мисълта, че трябва да поговорим за хардуеъра. Това е първият лаптоп на Apple, който е с новия М2 чип, наследника на впечатляващия М1, който толкова много ни обърка работата в началото докато всички се нагласят към него. Моделът при мен е 8-ядрен процесор с 10 ядреното GPU, 8 гига рам и 512 SSD, т.е. леко ъпгрейднат, спрямо моите нужди. Може да стане 24 RAM и до 2 TB, но това е овъркил, по-добре да се купи направо макбук про. В това #review ще си говорим за всички аспекти на новата машинка. Знаете, че в The Clashers Tech обръщаме внимание на най-малките детайли.

Macbookカテゴリの最新記事