M2 Macbook Air Alınır mı? M2 Macbook Air Yenilikleri. M1 Macbook Air e Göre Farkları.

NO IMAGE

Merhabalar , Apple’ın WWDC22 etkinliği kapsamında M2 İşlemcili MacBook Air ve M2 İşlemcili MacBook Pro 2022 duyuruldu. İki yıl sonra ilk defa görücüye çıkan MacBook Air, M2 İşlemcisi ile her zamankinden daha performanslı olacak. M2 işlemcili MacBook Air 2022 ile M1 işlemcili Macbook Air 2020 farklarıyla M2 Macbook Air i yakından tanıma fırsatına sahip olacağız.

Biraz daha detaylandırmam gerekirse;

2021 model MacBook Pro 14 inç ve MacBook Pro 16 inç’e benzeyen yeni Air, daha ince çerçeveler ile çentikli bir ekrana yer veriyor.

MacBook Air 2022 ekranı ise Liquid Retina olarak geliyor. Bu, daha önceki modellere kıyasla gözle görülür bir parlaklık ve renklerde artış sağlıyor. 13,6 inçlik bir ekran boyutuna yer veriyor. 500 nit ve öncekinden yüzde 25 daha parlak olan ekran, 1 milyar renk sunuyor.

M2 işlemcili MacBook Air inceleme
Donanım tarafında ise MacBook Air kullanıcıları tatmin ediyor. MacBook Air ve MacBook Pro 2022’ye M2 yongası güç veriyor. Yeni MacBook Air ve Pro, M2 çipine sahip olan ilk Mac cihazı oldu. Yeni yonga, dört verimlilik ve dört yüksek performanslı çekirdek olmak üzere 8 çekirdekli bir CPU’ya sahip. Yeni çip; M1 Pro ve M1 Max’ten daha az, M1’den ise yüzde 18 daha güçlü.

Apple, daha önce MacBook Pro modelleri için duyurduğu MagSafe şarj konnektörünü yeni MacBook Air ile de sundu. 30 dakikada %50 şarj olan 67 watt’lık adaptör ile hızlı şarj desteği yer alıyor.

#apple #macbook #macbookair #macbookairm2

Kanalıma Abone Olmak İsterseniz ➡ www.youtube.com/c/CemOzerr

Beni sosyal Medyadan da takip edebilirsiniz ;

Instagram ►https://www.instagram.com/cemozer.86
Facebook ► www.facebook.com/cemozer86
Twitter ► www.twitter.com/cemozer86
TikTok ► www.tiktok.com/@cemozer86

Videoyu Beğendiyseniz ;
Kanalı takip etmeyi, Videoyu beğenmeyi ve O Kıymetli Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı lütfen Unutmayın. İyi Seyirler ..

Merhaba Ben Cem Ozer , Youtube da Kutu Açılımı , İnceleme ve Teknolojiyle alakalı herşeyi konu alan videoları burada sizlerle paylaşmaktayım. Kanalımda #teknoloji #ürüninceleme #inceleme #kutuaçılımı #fiyatperformans ve benzeri bir sürü video paylaşıyorum. Destek olmak için videoları beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!

iş birliği için: cemozer86@gmail.com

▼ DİĞER VİDEOLARIMA DA GÖZ ATIN ▼

İphone 13 İnceleme | Neden Almalısınız! Neden ALMAMALISINIZ! : l24.im/F0m
İphone 13 ün Tüm Aksesuarları | Hem de Bir Kılıf Fiyatına : l24.im/8
Apple Watch Aksesuarları | Apple Watch Kordonları | Solo Loop, Spor Loop, Deri loop Kordon : www.youtube.com/watch?v=mwX6ZB4j-pk
9.Nesil İpad İncelemesi, Kutu Açılımı | Apple.com dan Nasıl İndirimli Satın Aldım?
: www.youtube.com/watch?v=LD30UuO96s4
Xiaomi İmilab V1 Robot Süpürge | Aklınızdaki Robot Süpürgeyi Unutun !! : www.youtube.com/watch?v=9bvi_3HOA4Y&list=PLwKSRGWheRIlIc7_BVgdxx5pYivHsimMG&index=1
Oyuncu Koltuğu VS Ofis Koltuğu | İncelemesi ve Karşılaştırması. Hangisi Neden Tercih Edilmeli !! : www.youtube.com/watch?v=cynfA6OsEqQ&t=2s
F/P Oyuncu Ekipmanları | Toplu Kutu Açılımı : l24.im/h9WKzxr

Macbookカテゴリの最新記事