От APPLE наричат iPhone SE 2022 – ЕВТИН 😅

NO IMAGE

Днес ще разгледаме най-бюджетния iPhone от Apple и ще преценим дали си струва парите. Ви как мислите?

📲 Вземете iPhone SE gen 3 (2022) тук: bit.ly/3xIGy2k

Може да използвате промокода TheClashersPC за допълнително отстъпка. Аз ви съветвам да отделите малко повече бюджет и да си вземете iPhone 13 Mini, който също е наличен в Ардес:

📲 Вземете iPhone 13 Mini тук: bit.ly/38aOrmq

За мен лично това е по-добрата сделка, но и двата телефона са добри. Ако ви се чете нещо интересно, може да кликнете на някое от линкчетата отдолу:

📚 Поръчай “50 Невероятни ЗАГАДКИ” тук: bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай “Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА” тук: bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук: bit.ly/2O6xJXR​
📗 Поръчай “Топ мистериите на България” тук: ozn.bg/2OMkauI​

На скоро от Apple презентираха няколко нови продукта. Един от тях е този, който ще ви представя днес. Това е новият iPhone SE от 3-то поколение. Той обаче официално не се води под номерация или друга абревиатура. От появата си на пазара, това по което се отличава спрямо предходните модели, е единствено годината на производство, в случая 2022. СЕ си остава от Special Edition.

Айфон от към дизайн няма да ни разочароват, този тук ми изглежда като идеален аксесоар за антуража на една дамска чанта. Червеното лесно може да си пасне с червило или лак за нокти в този нюанс. Но ако това не ви е по вкуса, имате още 2 цвята като вариант… Midnight и Starlight. Тялото на практика е същото като на iPhone 8 от 2017, който може би е перфектен за дланта, на дебелина е само 7,3мм. Тези компактни размери, комбинирани с лекотата му от 144 грама го правят подходящ за лесно боравене с една ръка. Остри ръбове няма, от всякъде е загладен и объл. Под пауър бутона се намира сим кард слота. Както винаги, останалите бутони са от другата страна. В долния десен край е единия стерео спийкър, от ляво е микрофонът за разговори, всички дупчичи са за симетрия. Между тях е лайтнинг порта за зареждане. Вече ми е трудно да кажа нещо за дизайна, защото го описвам за трети път през годините. Липсата на фейс айди е заместено от тъч айди с отпечатък, поместено на добрият стар Home Button.

Като заключение можем да кажем, че идеята на този телефон е ясна – ниска цена. Това обаче не им се получава особено, защото за половината от тази цена може да си вземете андроид дори с повече екстри. Трета година еднакъв дизайн, само нов хардуер. Да наистина вътре е заклещен звяр, но в облик от 2017. Ако търсите компактност става, но ако имате малко повече бюджет, аз бих се насочил към Мини, който е около 1500. Погледнете и него като вариант.

iPhoneカテゴリの最新記事