SPIDERMAN VENOMMM PAAANNÇÇ! | PS5 SPIDER-MAN MILES MORALES

  • 2021.11.20
  • PS5
NO IMAGE

PS5 ile Spider-man miles morales serisini bitirdik. Yine de özleyenler için ek görevleri yapmaya devam ediyoruz. Spiderman halk kahramanı olarak herkesin yardımına koşuyor. Yine sincaklara kazak örmeye devam ediyoruz.

#ps5
#spiderman

VİDEO İÇERİĞİ:
Tüm spiderman bölümlerini buradan izleyebilirsiniz► https://www.youtube.com/watch?v=QMboAZbtdxQ&list=PLbEOWG5XhUki4HOUWOhgWjcABkliR5Mqt&ab_channel=SeseGel

Bu bölümde binalardan sallanmaya ve halka yardım etmeye devam ediyoruz. Genel hikaye bitti ama ek görevler bol.

Genel Hikaye:
Spider-Man oyununda Ergen genç Miles Moralesi oynuyoruz. Ustası ise bildiğimiz spiderman peter parker. Bizim delikanlıyı da örümcek ısırıyor ve o da örümcek güçlerine kavuşuyor. Ancak şehirde ortalık kaos. Aksiyonu bol bir oyun. Oynarken gözümü bir an kırpmadım. PS5’e özel bir oyun olduğu için grafikler, atmosfer şahane.
Marvel’in New York şehrini kontrol etmek için dolandırıcı bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili bir suç ordusu arasında bir savaş çıktı. Savaşın kalbindeki yeni evinde Miles, bir kahraman olmanın bedelini öğrenmeli ve daha büyük bir iyilik için neyi feda etmesi gerektiğine karar vermelidir. Bu konuda ona ustası Peter Parker yol gösterecek. Karşımıza zorlu düşmanlar çıkıyor ama oynanış mükemmel.

BENİ TAKİP EDİN▼

INSTAGRAM►https://www.instagram.com/hasanmustan​
TWITTER ► https://www.twitter.com/MustanTSC

PS5カテゴリの最新記事